П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Президент Грузії вітає із відновленням автокефалії Грузинської Церкви: «Основа нашого європейського майбутнього»

    Президент Грузії Саломе Зурабішвілі привітала населення з днем ​​відновлення автокефалії Православної Церкви Грузії та зазначила, що це є не лише важливою частиною національної ідентичності, а й основою майбутнього Грузії в Європі.

    Вона також наголосила, що роль і сила грузинської церкви у процесі подолання поляризації в країні є найважливішими і вона має показувати національну єдність, передає interpressnews.ge

    «Вітаю з днем ​​відновлення автокефалії Апостольської церкви Грузії! Цей день є не лише важливою частиною нашої державної незалежності та національної ідентичності, а й основою нашого європейського майбутнього. Грузинська церква історично завжди була такою, що об’єднувала і зміцнювала націю. Сьогодні, у цей найважливіший для нашої країни період, коли Грузія перебуває на одному з вирішальних етапів європейського шляху, роль і сила грузинської церкви у процесі подолання поляризації є найважливішими і вона має показувати нам приклад національної єдності», – пише Саломе Зурабішвілі у соцмережі.

    Нагадаємо, раніше Грузинська Православна Церква зреагувала на акції протесту. Також грузинська опозиція назвала Грузинську Церкву «продовженням росії».

    Найсвіжіше

    Популярне