П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Афінський обговорив із прем’єр-міністром Греції інвестиції Церкви в будівництво

    23 січня архієпископ Афінський і всієї Греції Єронім був прийнятий прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.

    Під час зустрічі обговорювалися питання, пов’язані з використанням церковного майна, «яке було започатковане завдяки добрій співпраці держави і церкви», як йдеться у повідомленні офісу прем’єр-міністра, передає Духовний Фронт України з посиланням на ekklisiaonline.gr

    Спеціальна дискусія відбулася щодо сприяння інвестиціям в будівництво. Інвестиція “The Green Schistos”, яку Грецька Церква просуває у співпраці з TAIPED, стосується цілісного розвитку території площею близько 3 000 гектарів.

    Пропонується створити сучасний логістичний центр, більшість об’єктів якого будуть під землею без видимості. Як зазначено в презентації, зелені насадження домінуватимуть на цій території (понад 85% загальної площі), а також буде створено парк площею 700 акрів. Загалом, за оцінками, на “The Green Schistos” буде створено до 10 000 нових робочих місць.

    Як передбачено в угоді про співпрацю між Церковною центральною фінансовою службою Церкви та TAIPED, проєкт використовуватиметься з власних ресурсів Церкви Греції, а тривалість його реалізації до завершення та початку роботи становить приблизно чотири роки.

    The Green Σχιστό – Πηγή: Εκκλησία της Ελλάδος / Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

    Найсвіжіше

    Популярне