Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Нова маячня: Кадиров вчергове заявив, що в Україні “захищає Коран і пророка Мухаммеда”

    Глава Чечні Рамзан Кадиров видав нову маячню про те, що ціллю так званої російської спецоперації в Україні нібито є боротьба із “сатаністами” та “шайтанами”.

    Він закликав усіх мусульман брати участь у війні проти нашої країни, нібито щоб захистити Коран та пророка Мухаммеда, повідомляють Патріоти України

    Про це Кадиров заявив у відеозверненні, яке оприлюднив у соцмережах.

    “Неможливо обдурити вірян іноземними “цінностями”, коли на вулицях Заходу спалюють Коран, а на прилавках продають газети з карикатурами на пророка (Мухаммеда. – Ред.)”, – заявив він.

    Крім того, Кадиров заявив, що політика Росії насамперед потрібна мусульманам, почуття яких нібито “зачіпають” на Заході. За словами голови Чечні, країна-агресор є для них “найзручнішим місцем”, а війна в Україні – це “великий джихад” (боротьба за віру в ісламі), тому всі “мають використати шанс” і взяти участь у російській збройній агресії, хоча, як відомо, у лавах Сил оборони України ворогу протистоїть чимало представників мусульманської віри.

    “Той, хто мусульманин, він повинен брати участь у цій війні, я про це заявляю офіційно”, – сказав Кадиров. Він цинічно додав, що люди в Україні нібито “марно гинуть за право Заходу проводити райдужні паради на очах дітей, а не за свої національні цінності”.

    Найсвіжіше

    Популярне