Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Воїни-сухопутники довели світові, що не існує сили, здатної здолати їхню волю до перемоги — Зеленський

    У понеділок, 12 грудня, президент України Володимир Зеленський звернувся з вітанням з нагоди професійного свята до військовослужбовців Сухопутних військ Збройних Сил України і подякував особовому складу за самовіддане виконання службового обов’язку, відвагу, героїзм та визначний внесок у загальну справу оборони України, повідомляє АрміяInform.

    «Загартовані важкими кровопролитними боями, військовослужбовці усіх складових цього потужного виду Збройних Сил України – механізованих і танкових військ, ракетних військ і артилерії, частин і підрозділів протиповітряної оборони, армійської авіації, технічного і тилового забезпечення, спеціальних військ – відважно боронять рідну землю та продовжують злагоджено і впевнено нищити російських загарбників на всіх напрямках.

    Незламний бойовий дух і професіоналізм українських воїнів-сухопутників стали прикладом стійкості, військової доблесті та героїзму українських захисників і вкотре довели всьому світові, що не існує сили, здатної здолати їхню волю до перемоги.

    Ви мужньо бороните нашу державу вдень і вночі, у будні та свята, у мороз і спеку, під ворожим вогнем і обстрілами стійко тримаючи зайняті рубежі та впевнено просуваючись уперед.

    Від імені народу України дякую всьому особовому складу Сухопутних військ за самовіддане виконання службового обов’язку, відвагу, героїзм та визначний внесок у загальну справу оборони України.

    Схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг.

    Упевнений, шо військовослужбовці Сухопутних військ Збройних Сил України й надалі надійно захищатимуть рідну землю.

    Бажаю вам незламності у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з російськими окупантами.

    Слава Сухопутним військам Збройних Сил України!

    Слава Україні!».

    Найсвіжіше

    Популярне