Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    В РПЦ лякають, що майбутнє України без росії неможливе

    В той час, як Збройні Сили України успішно звільняють рідні землі від окупантів, у РПЦ продовжують вірити в пропагандистські казки. Там висловили думку, що велике майбутнє України неможливе у відриві від росії.

    «Треба розуміти, що Україна сама по собі – це явище, яке не може бути самостійним, вона має до чогось примикати. От коли була Україна у складі Російської імперії, Радянського Союзу, вона була великою: велика культура, велика економіка, великі люди. (…), як ми пишалися цим – нашою житницею, здравницею!” – сказав священик Алєксандр Волков, відповідальний редактор “Журналу Московської Патріархії”, який є офіційним друкованим органом РПЦ, передають росЗМІ.

    Тепер же, на його думку, Україні треба “до когось ще приклеїтися… ось вона прикручується зараз до Європи – таким інтелектуальним, культурним та економічним придатком”.

    При цьому відповідальний редактор офіційного друкованого органу РПЦ каже, що Україні не вдасться інтегруватися до Європи, оскільки цього не хочуть самі європейці.

    Насправді все з точністю до навпаки. Більшість світових держав переосмислюють своє економічне майбутнє, вони розуміють, що майбутнє буде без Росії. Зокрема про це висловився експерт Ради зовнішньої політики «Українська призма» Олександр Краєв. За його словами «світові лідери бачать президента Росії владіміра путіна як порушника міжнародного права, який поки що створює всім проблеми». Звісно, що Україна не може будувати своє майбутнє зі злочинцями і вбивцями. Тому, як зазначив президент, краще без світла, але без вас (росіяни).

    Найсвіжіше

    Популярне