П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У рф вважають, що УПЦ МП провела собор Феофанії, бо російські війська втекли з Києва

    Російські пропагандисти почали реагувати на обшуки СБУ в лігвищах УПЦ в єдності з Московським патріархатом, зокрема в Чернівецькій єпархії.

    Найрадикальніші з них маніпулятивно кричать про повне “знищення православ’я” як у цьому регіоні, так і в усій Україні. При цьому ніхто не зазначає, що нищити прийшли проросійську агентуру, а не православ’я. Хіба що для московитів це тотожні поняття і РПЦ = ФСБ. Тоді справді СБУ прийшла нищити РПЦ.

    Роспропагандисти, також вже бояться писати щось на захисти УПЦ МП, що щоб не погіршити їхнє становище. Крім цього у рф засуджують відділення УПЦ МП від Москви і вважають, що у всьому винні російські війська, що втекли з Київської області.

    «Ми справедливо засуджуємо зібрання у Феофанії, але треба пам’ятати, що рівною мірою в ньому винна московська партія зради, через яку російські війська пішли з-під Києва», – йдеться в одному із дописів агітаторів рашизму.

    У рф прямо зазначають, що УПЦ МП в Україні врятує тільки генерал Суровікін, тому ті, «хто зв’язує руки російської армії мерзенними ідеями переговорів» з українцями на думку росіян є ворогами не тільки рф, але «православ’я», тобто ФСБ.

    Висновки з цих заміток Україна може зробити такі. Відділення від УПЦ МП від москви – це дуже добре для України і дуже погано для росії. Настільки погано, що в РФ звинувачують власні війська в проведенні Феофаніївського собору. Завдання української влади змусити УПЦ МП зібрати Феофанію 2.0, щоб агентури ФСБ в Україні остаточно не стало.

    Духовний Фронт України.

    Найсвіжіше

    Популярне