Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін відповів матері загиблого окупанта: ми всі під Богом, під Аллахом та Христом

    25 листопада 2022 року президент Росії владімір путін під час зустрічі з матерями військовослужбовців запропонував подумати, заради чого російські окупанти помирають у безглуздій війні розпочатій Кремлем проти України. Путін в черговий раз довів, що релігія для нього є інструментом, а військові — розхідним матеріалом.

    Як повідомляє tass.ru до путіна звернулася Ніна Пшеничкіна, син якої з 2014 року служив у терористичній організації «ЛНР», він ліквідований у 2019 році під Первомайськом. Путін назвав те, що сталося, «величезною трагедією», визнавши, що для матері цю порожнечу нічим не заповнити і запропонував подумати, заради чого віддав життя її син.

    «Ми ж усі під Господом, під Аллахом, під Христом – усі, хто вірить у вищі сили, не має значення, якої релігії він дотримується. Важливо те, що ми всі смертні, ми всі під Господом, і ми колись із цього світу всі підемо. Це неминуче. Питання у тому, як ми жили», – зазначив путін.

    Лідер рф вважає, що загинути у злочинній, загарбницькій війні проти України, це «достойний результат».

    «Дехто ж живе чи не живе – незрозуміло, і як йдуть – від горілки чи ще від чогось – незрозуміло, а потім пішли. Чи жили, чи не жили? І непомітно життя прогорнулося якось, чи жила людина, чи ні… А ваш син жив. Його мета досягнута … У цьому сенсі, звичайно, його життя виявилося значним, з результатом. Причому з таким, якого прагнув», – додав президент Росії.

    Нагадаємо, Арестович пояснив, про що свідчить звернення Путіна до шаманів. Також  Європарламент визнав Росію «державою-спонсором тероризму».

    Найсвіжіше

    Популярне