Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    У російській недільній школі, замість вивчення Біблії складали автомати і пістолети

    Поки російські окупанти вчиняють злочини в Україні їхні діти в недільній школі збирають автомати. Так, заняття з початкової військового вишколу запустили в недільній школі храму Петра і Павла в Салехарді, про перший урок розповіли 13 листопада в Салехардській єпархії РПЦ, повідомляють росЗМІ.

    У недільній школі напередодні зібрали хлопчиків зі старших груп. Заняття для них провели співробітники Федеральної служби служби судових приставів. Вони показали учням недільної школи як розбирати і збирати автомат Калашникова, пістолет Макарова.

    “Для хлопців це дуже важливі заняття, кожен з них у майбутньому – захисник своєї Вітчизни. Ці знання допоможуть бути більш відповідальними, дисциплінованими, сміливими”, – прокоментувала директор недільної школи Марина Кузнєцова.

    Тільки в російській федерації можна побачити, як діти в недільній школі збирають автомати, а священники носять під рясою погони.

    Нагадаємо, мобілізованих із Сибіру масово хрестили перед відправкою на війну з Україною. Також при РПЦ формують військові загони. 

    Найсвіжіше

    Популярне