Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Дніпровський і Криворізький подякував волонтерам за допомогу нужденним

    31 жовтня 2022 року до нашого єпархіального управління завітала депутатка Дніпропетровської обласної ради Наталія Кеда разом із волонтерками – захисницями «тилового фронту». Поважних гостей зустрів Високопреосвященнійший Архієпископ Дніпровський і Криворізький Симеон (Зінкевич).

    У конференц-залі консисторії Архіпастир нагородив волонтерів високими церковними нагородами. У числі нагороджених небайдужі жителі нашого міста, свідомі патріоти, діячі культури, журналісти, представники громадських і благодійних організацій, вчителі, які, від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, об’єднались заради захисту і перемоги нашої Батьківщини.

    Владика Симеон подякував усім присутнім берегиням Дніпра за їх гідну громадянську і християнську позицію та жертовну працю задля підтримки біженців та воїнів.

    У свою чергу пані Наталія Кеда висловила Його Високопреосвященству теплі слова подяки за нагороди, молитву та підтримку їх волонтерської діяльності.

    Згодом під час теплої бесіди Архієпископ Симеон обговорив зі захисницями тилу можливості співпраці задля підтримки воїнів, родин полонених та загиблих героїв, біженців, тощо.

    На згадку про зустріч сторони обмінялись пам’ятними подарунками, а також було зроблено спільну світлину.

    Найсвіжіше

    Популярне