Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Усі нормальні людські цінності Москва проголосила сатаністичними

    В рамках частих військових невдач та великих проблем у мобілізації, що ще раз яскраво показали відсталість і корумпованість російської бюрократії, кремль проголосив нову мету свої агресивної війни в Україні. Зараз Москва поставила завдання “десатанизації“, а чеченський пропутінський лідер Кадиров проголосив “дешайтинизацію” Києва.

    Виглядає, що Москва окрім обстрілу ракетами в Україні цивільних об’єктів, головним чином, тепло електростанцій, почала інформаційне бомбардування світового медіа простору своїми неандертальськими кліше з метою дискредитації хороброго українського народу у боротьбі з російською агресією.

    Так, зараз Москва пояснює своєму населенню, що боротися з російським окупантом, який прийшов поневолити сусідній народ та вкрасти усі багатства української держави може тільки сатана. Уся ця дурість крутиться навколо таких “святих” російської сучасності як владімір путін та сергей шойгу. Насправді це військові злочинці номер один і номер два, які мають закінчити свій життєвий шлях на Міжнародному суді з питань злочинів війни в Україні. Але зараз для неандертальської росії вони герої, а так як дуже важко навіть в теорії придумати їх героїзм, де вбивці українського народу можуть себе позиціонувати як борці за якусь справжню мету, включилася московська пропагандистська машина. І от виявляється, що російська неандертальська армія очолювана своїми лідерами прийшла в Україну боротися з сатаною.

    Виглядає, що у московського телебачення усе менше аргументів, чому треба знищувати народ, який просто бажає жити людським, а не неандертальським життям. Це як у старому анекдоті, коли один божевільний дзвонить у психіатрію з вимогою вислати санітарів та забрати його дружину. На питання навіщо це треба робити він відповідає, що повна хата чортів, а дружина нічого не помічає.

    Зараз Москва була публічно висміяна своїми видумками про брудну бомбу, яку начебто виготовив Київ. При цьому щоденно на російському телебаченні лунають погрози кремлівських політиків застосувати ядерну бомбу проти української сторони. Російські медіа транслюють в ефірі рф та на увесь світ грубу брехню, погрози знищення людської цивілізації, якщо світ не буде слухати і толерувати вимоги навіженої Москви, пропаганду війни та вбивств цілих народів, які не бажають стати поневоленими російськими окупантами.

    Усі нормальні людські цінності Москва проголосила сатаністичними, а нелюдські, неандертальські як свою чорну магію управління усім світом. Людство, на думку Москви, має розуміти потреби неандертальців і задовольняти їх. Якщо ні, то це смертний гріх, за що має прийти покарання у вигляді знищення усіх, хто не погоджується з московською чорною магією або бажає жити у свій людський спосіб, не підкоряючись російському Zлу.

    Окреме місце у пропагандистській машині Кремля, окрім телебачення займає російська православна церква (РПЦ). Широко відомо, що Москва заставила у чванливий і підлий спосіб висвятити свого власного патріарха в 1589 р. Це під примусом зробив Вселенський Константинопольський патріарх Єремія ІІ Транос. Його запросили у пасторський візит у Велике князівство московське. Він був щедро обдарований, але був поставлений перед вимогою висвятити в Москві нового патріарха. Звісно, що Єремія відмовився, проте був взятий під домашній арешт, провівши в ув’язненні півроку, після чого таки був вимушений висвятити московського патріарха, і тільки тоді був відпущений додому до Константинополя. І якщо зараз хтось з вас був свідком натягнутих відносин Константинополя і Москви, то не дивуйтеся, а тільки пригадайте події 1589 г. і підлість Кремля.

    Московська православна церква завжди була до послуг царської росії. Проте російський цар Петро І вирішив таки скасувати самостійність РПЦ, поставивши її під управління петербурзьких чиновників. Ще на початку 18 ст. він заборонив вибори патріарха, які після довгої паузи у 200 років були проведені тільки після революції 1917 р. До своєї смерті в 1925 р. патріархом РПЦ був Тихон. Потім кремлівський диктатор Сталін знову заборонив не тільки вибори патріарха, але і значну діяльність церковників. В країні запанував войовничий атеїзм. Коли Сталін був під загрозою програти велику війну Гітлеру, тоді він відновив діяльність РПЦ, але під пильним оком органів державної безпеки. Тоді НКВД дозволяв церковну діяльність тільки тим священнослужителями, які погодилися співпрацювати з держбезпекою.

    Це була офіційна політика Кремля до часу зникнення СРСР в 1991 р. Так що теперішній московський патріарх Кіріл почав співпрацю з КДБ ще на початку свої церковної кар’єри. Він мав там прізвисько “Михайлов”. Не дивно що також колишній співробітник КДБ владімір путін особисто його підтримав на виборах московського патріарха у 2009 р.

    Патріарх Кіріл віддячив путіну своєю вірною службою у пропаганді “русского мира”, а в останні роки поширенню ідеології російського фашизму – рашизму. Коли 24 лютого цього року російські війська пішли наступом на незалежну Українську державу, РПЦ освятила російських окупантів для нападу на сусідній православний народ, якого проголосила слугою сатани та західної цивілізації. Зараз ідеї Московського патріарха Кіріла стали частиною офіційної політики Кремля та російської пропаганди.

    Для путіна одним з найбільших авторитетів є Сталін, який знищив 20 мільйонів власних громадян, з них 10 мільйонів українців. Сталін був войовничим атеїстом і вбивцею багатьох невинних людей. Тепер уявляєте рівень цивілізаційної небезпеки, якщо вчасно не зупинити таких сталіністів і борців з людськими цінностями як путін та “Михайлов”.

    Найсвіжіше

    Популярне