П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ відзначив генерал-лейтенанта Олександра Павлюка медаллю «За жертовність і любов до України»

    Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви митрополит Епіфаній 17 жовтня зустрівся з Героєм України, Командувачем сил і засобів оборони м. Києва генерал-лейтенантом Олександром Павлюком. 

    Митрополит Епіфаній обговорив з гостями актуальну ситуацію щодо відбиття російського нападу та розповів їм про становлення автокефальної Православної Церкви України.

    «Ворог вкотре тероризує Київ та всю Україну, цинічно намагаючись знищити цивільну інфраструктуру. Програючи на фронті вони прагнуть відігратися на звичайних мирних мешканцях і вже навіть не приховують цього. Такі ниці прояви диявольської злоби також покликані задовольнити внутрішнього споживача, якого постійно накачує ненавистю російська пропаганда. Однак Господь усе бачить і неодмінно воздасть кожному за злі вчинки й наміри. Зі свого боку ми повинні робити все від нас залежне й з вірою та молитвою боронити свою Богом дану землю», – зокрема сказав митрополит Епіфаній.

    Окрім того, за особистий внесок у справу захисту народу України Його Блаженство відзначив Олександра Павлюка орденом архістратига Божого Михаїла 1-го ступеня, а Ірину Пашко – медаллю «За жертовність і любов до України».

    У зустрічі також взяла участь керівниця апарату Київської обласної військової адміністрації (за період березень-червень 2022 року) Ірина Пашко.

    Найсвіжіше

    Популярне