Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Вбити і русифікувати: фонд Путіна виділив РПЦ мільйони рублів на «підтримку біженців»

    РПЦ допомагає Кремлю промивати мізки місцевому населенню, тому Фонд владіміра путіна виділить грант для РПЦ у розмірі 27,4 млн. рублів для «допомоги біженцям». Спочатку російська армія вбиває і нищить українців, а потім Московський патріархат «допомагає» і русифікує біженців на гранти путіна.

    Як зазначають на сайті Моспатріархії, проєкт спрямований на «організацію та координацію діяльності з надання різнобічної допомоги та підтримки біженцям та постраждалими мирним жителям» у зоні війни росії проти України.

    Проект Російської Православної Церкви “Штаб допомоги біженцям” також отримав фінансову підтримку від путіна у розмірі 15,2 мільйона рублів. У РПЦ зазначають, що надають «соціальну, юридичну та психологічну допомогу вимушеним переселенцям». Зрозуміло, що людей переконують в правильності загарбницьких, злочинних дій путіна та в тому, що НАТО змусило рф напасти на Україну і знищувати цілі міста.

    Представники РПЦ будуть проводити «тренінги» і перекладати документи з української мови на російську. Також на російські рублі РПЦ буде допомагати біженцям знайти роботу в росії.

    Раніше стало відомо, що Моспатріарх наказав всім єпархіям РПЦ «окормлювати мобілізованих». Також за словами історика росія використовуватиме УПЦ МП на окупованих територіях для промивки мізків населенню. В самій РПЦ натякнули, що на окупованих землях не буде УПЦ МП, а всі парафії перейдуть в Московський патріархат.

    Найсвіжіше

    Популярне