П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Капелани ПЦУ передали два «бандеромобілі» захисникам України

    Священник Православної Церкви України Роман Грищук опублікував фотозвіт поїздки духовенства ПЦУ в зону бойових дій до наших захисників. Небайдужі парафіяни пожертвували автомобілі для потреб воїнів на передовій.

    «Дякуємо Богу і добрим людям за цю поїздку! Перш за все велика подяка хору капеланів ПЦУ за активну місіонерську діяльність і морально-патріотичну підтримку наших воїнів! Наші капелани Богдан Хомащук, Ярослав Вовкович, Олександр Шляхов, Сергій Шляхов, Юрій Лужний, Василь Струтинський взяли на себе подвиг підтримати наших військових у зоні бойових дій. Крім того, священники доправили нашим військовим, з якими разом служить Богу і Україні наш земляк о. Іван Роїк, повноприводні “бандероавтомобілі!” Машини пожертвували парафіяни о. Богдана Хомащука», – йдеться в дописі у Фейсбуці.

    Капелан ПЦУ додав, що з Божою допомогою, вдалося провести кілька духовно-патріотичних концертів.

    Отець роман подякував парафіянам храмів ПЦУ з Глибоки, Михайлівки та Кам’янки і священникам Олександру Голованову та Віталію Безверхому за продукти та смаколики для наших Героїв-Захисників!

    Завдяки щедрості парафіян, наші воїни отримали тушонки і розгрузки.

    «На кожній позиції наші капелани також звершували молитву за воїнів і окроплювали святою водою. Для бажаючих була можливість приступити до святого Причастя.
    Дяка Богу! Слава Україні та її Захисникам!», – підсумував отець Роман Грищук.

    Нагадаємо, у Мюнхені єрарх УПЦ США освятив карети швидкої допомоги для України. Також Коломийська єпархія ПЦУ передала допомогу військовим ЗСУ.

    Фото: от. Роман Грищук

    Найсвіжіше

    Популярне