П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    «Хоче вийти сухим з води, поки путiн відкине кoпитa», – Геращенко про відсутність Гундяєва на «окупаційній промові» путіна

    30 вересня у день коли владімір путін у присутності російських депутатів, представників влади та «громадськості» оголосив про окупацію територій України, яку він назвав «приєднанням» на COVID-19 захворів московський патріарх Кіріл (Гундяєв).

    Радник глави МВС України Антон Геращенко в Telegram висловив думку, що глава РПЦ намагається ухилитися від присутності на церемонії окупації областей України, щоб не потрапити під нові санкції.

    «Патріарх останнім часом хворів кілька разів, скасовував візити й зустрічі. Але його апарат завжди спростовував будь-які розмови про хворобу первосвященника. І ось тепер трапилася неординарна подія – РПЦ визнала хворобу патріарха. Безумовно, це значуща подія, яка має пояснити відсутність Кіріла на урочистих заходах щодо „приєднання“ територій окупованої України. Старий хрін боїться потрапити під санкції. І хоче вийти сухим із води, коли Путін відкине копита», – зауважив Геращенко.

    Нагадаємо, 30 вересня путін також згадав за Євангеліє і звинуватив Захід в сатанізмі. На церемонії окупації територій України були присутні священнослужителі УПЦ МП, зокрема митрополит Пантелеймон (Поворознюк).

    Найсвіжіше

    Популярне