Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ обговорив із заступниками Міністра внутрішніх справ духовну підтримку працівників

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 28 вересня прийняв у своїй резиденції заступників Міністра внутрішніх справ Катерину Павліченко і Богдана Драп‘ятого. У зустрічі також взяли участь єпископ Одеський і Балтський Афанасій, директор Департаменту моніторингу дотримання прав людини МВС Ірина Зелена, секретар Одеської єпархії протоієрей Теодор Оробець та капелан Одеської єпархії по співпраці з МВС протоієрей Роман Дорош.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Під час спілкування йшлося про співпрацю у запобіганні та протидії проявам домашнього насильства, спільні інформаційні заходи щодо боротьби з торгівлею людьми, духовну підтримку працівників МВС і членів їх родин, зокрема тих, чиї близькі наразі перебувають у полоні російських окупантів.

    «Ми відкриті й прагнемо сприяти та допомагати нашій державі у цей нелегкий час. Лише усі разом і з Божою допомогою ми зможемо досягнути перемоги, повернути наших захисників з полону, відродити усе зруйноване ворогом та боротися з негативними соціальними явищами», – зазначив митрополит Епіфаній.

    Раніше митрополит Епіфаній зустрівся з начальником Служби військового капеланства ЗСУ. Також він прибув до Харкова, де з молитвою підтримав українських воїнів.

    Найсвіжіше

    Популярне