П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Через масові відмови, окупанти перекивають моряків і ракетні війська в піхоту

    З метою доукомплектування військових підрозділів, які залучаються до війни проти України, у підрозділах ракетних військ стратегічного призначення проводиться набір особового складу, який «добровільно» виявить бажання взяти участь у війні проти України.

    Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

    Станом на 22 серпня таке бажання висловив лише 1% військовослужбовців від загальної кількості необхідного особового складу.

    Командири з’єднань та частин морської піхоти зс рф скаржаться, що використання їхніх військових не за призначенням призводить до втрати ними спроможностей, необхідних для виконання завдань під час морських десантних операцій.

    Внаслідок бойового застосування в якості мотострілецьких підрозділів, вони зазнають значних втрат в особовому складі. Серед них – великий відсоток тих, хто має досвід висадки та ведення бойових дій на необладнаному узбережжі.

    А доукомплектування здійснюється за рахунок військовослужбовців екіпажів кораблів флотів (флотилій), які перед відправкою до зони бойових дій проходять лише базову підготовку протягом двох тижнів. Це додатково знижує боєздатність підрозділів.

    Нагадаємо, у ФСБ рф заявили, що дочку Дугіна вбила завербована СБУ дівчина, яка вже покинула росію. Також РПЦ продовжує оплакувати пропагандистів війни проти України.

    Найсвіжіше

    Популярне