Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    У Севастополі у храмах РПЦ розвісили “антитерористичні” листівки

    19 серпня у храмах тимчасово окупованого Севастополя провели урочисті богослужіння з нагоди християнського свята Преображення. Вірянам повідомили про збирання гуманітарного вантажу для окупованих армією РФ територій Донбасу та закликали робити пожертви.

    Святкові служби відбулись у всіх храмах Севастополя. Після служби у проповіді вірян закликали бути пильними через “загрози тероризму”. Парафіянам запропонували уважно спостерігати за незнайомими людьми, стежити за залишеними без нагляду сумками, носити з собою менше речей, передає “Крим.Реалії”.

    У храмах Севастополя за вказівкою російської влади розвісили “антитерористичні” листівки. У листівках – рекомендації щодо поведінки у надзвичайній ситуації та опис потенційно небезпечних предметів, у тому числі безпілотників.

    У дворах храмів розставили коробки для збору пожертв жителям тимчасово окупованого Донбасу. У коробки пропонували збирати продукти та засоби гігієни. За словами співробітників храмів, пожертви для окупованих територій збирають згідно з циркулярним розпорядженням керівників РПЦ. Охочих жертвувати спостерігалося небагато, зазначає кореспондент “Крим.Реалії”.

    Найсвіжіше

    Популярне