Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Заява Вселенського патріарха з приводу нищівної пожежі в будинку престарілих у Валуклі

    Його всесвятість Вселенський Патріарх Варфоломій з приводу руйнівної пожежі в будинку престарілих, який є частиною благодійного фонду “Валуклі”, зробив заяву у якій висловив співчуття з приводу лиха. Патріарх благословив усіх, хто допомагав у ліквідації пожежі.

    Про це повідомляє пресслужба Вселенського патріархату, передає Духовний Фронт України.

    «Сьогодні наше Братство отримало великий удар. Одна з найважливіших благодійних установ, в якій знайшли турботу і тепло наші старші брати, зазнала значних збитків від нищівної пожежі. Дякуємо Богу, що не було жертв, і дякуємо державі та місцевій владі та персоналу пожежної бригади, працівникам будинку престарілих і прилеглої лікарні, а також усім тим, хто зголосився допомогти врятувати продовольство, а також хто боровся з пожежею».

    Патріарх Варфоломій підкреслив, що людські життя мають значення.

    «Будівлі, об’єкти, матеріальні речі можна відновити. Нам боляче за те, що сталося, але ми подолаємо це випробування. Ще раз від щирого серця дякуємо всім, хто допоміг у цей важкий час, і всім, хто виявив готовність допомогти відновити завдану шкоду. Ми зворушені їхнім інтересом, і перш за все їхньою участю у розв’язанні цієї критичної ситуації. Ми дякуємо їм за те, що вони на нашому боці. Благослови їх Бог», – йдеться в заяві.

    Найсвіжіше

    Популярне