Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Це не Церква, це хвойда, яка буде співпрацювати з ким завгодно» – архімандрит ПЦУ про співпрацю УПЦ МП із терористами

    Архімандрит ПЦУ Софроній Чуприна прокоментував зустріч єрархів УПЦ МП із ватажком терористів «ЛНР» для «поліпшення співпраці». Він назвав УПЦ МП «хвойдою», яка робить все, щоб зберегти свої статки.

    «Ось вам і незалежна РПЦвУ… Це не церква, це хвойда, яка буде співпрацювати з ким завгодно лише б залишитися при кориті з грошима. “Єпископи” РПЦвУ які півроку викладали фотографії з підвалів, де вони бідненькі переховуються від війни, побігли до окупантів, які розстрілюють наші міста, вбивають мирних людей, дітей», – пише архімандрит Софроній у Фейсбуці.

    Архімандрит ПЦУ не розуміє, чому у Вінниці досі не заборонили УПЦ МП.

    «В мене звернення, а точніше питання, до керівництва нашого міста та Вінницької області Вінницька міська рада До яких пір в нашому місті і області буде діяти РПЦвУ? Ви ще не переконалися, що РПЦвУ, це агентурне відомство Москви? “П’ята колона” Москви в Україні. Тоді, що має відбутися, щоб у владних кабінетах почали думати за Державу, а не за електорат?», – обурюється отець Софроній.

    «Московські попи плекають росію, закликають здати місто ворогу, переховували диверсантів та зброю, всім це добре відомо. Лише влада цього не помічає. До яких пір? Можливо вінничанам потрібно самим вирішити це питання?», – підсумував священнослужитель ПЦУ.

    УПЦ МП на зустрічі із терористом «ЛНР» Пасічником

    Найсвіжіше

    Популярне