Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    ЗСУ ліквідувала полковника-зрадника з Криму Аврамченка, який у 2014 підіймав прапор росії

    В Україні ліквідували російського полковника Олексія Аврамченка з Криму, який у 2014 році зрадив присязі і перейшов на бік росії та навіть підіймав російський прапор над військовою частиною.

    Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

    Ймовірно, заступник командира 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії з військово-політичної роботи Олексій Аврамченко потрапив під обстріл неподалік Херсона та помер від втрати крові.

    Аврамченко народився у Сімферополі та проживав на території Криму.

    До окупації Росією Криму проходив військову службу у Збройних Силах України на території АР Крим.

    Після захоплення півострова він не прибув на материкову територію України до визначених пунктів збору та перейшов на бік РФ.

    До зради Аврамченко служив у в/ч А-1668 Кримське територіальне управління Військової служби правопорядку ЗСУ, був заступником командира з виховної роботи.

    Саме Аврамченко під час окупації Криму у 2014 році спустив державний прапор України у військовій частині та підняв там прапор Росії. Після переходу на бік РФ отримав від «нагороду» у вигляді так званого ордену «за вірність обов’язку».

    Нагадаємо, станом на 13 липня ЗСУ знищили вже 37570 російських загарбників. Також на Херсонщині українські військові успішним ударом ліквідували 200 окупантів та знищили їхню техніку.

    Найсвіжіше

    Популярне