Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Міноборони відреагували на інформацію про «звільнені вулиці Херсона»

    У Міністерстві оборони відреагували на поширення в соцмережах інформації про успіхи ЗСУ в окупованому Херсоні, які напередодні поширювали колишні депутати.

    Ганна Маляр, заступниця міністра оборони заявила, що поширення такої інформації шкодить Збройним Силам, передає Час.News.

    «Навіть якщо у вас є свої джерела інформації на фронті, не треба писати у соцмережах деталі військових операцій ЗСУ. Тим більше, що джерела на тактичному рівні не володіють всією ситуацією в цілому, бо мають уяву лише про фрагмент […]. І цим шкодять ЗСУ. Інформація про звільнення або втрату населеного пункту, надана до завершення операції, вважається некоректною», — написала Маляр.

    Вона додала, що в умовах воєнного часу інформація свідомо подається із запізненням, що обумовлено військовою доцільністю.

    Напередодні Віталій Купрій, колишній депутат Верховної Ради з посиланням на власні джерела повідомляв, що українські військові зайняли чотири вулиці Херсона. Інший екснардеп Ігор Мосейчук написав у Telegram, що у Херсоні слід чекати «хороших новин».

    Найсвіжіше

    Популярне