Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Чорноморець: Московський піп зобов’язаний поставити собі запитання: «А якби мою дитину зґвалтували у Бучі?»

    Релігієзнавець, професор, військовослужбовець Юрій Чорноморець прокоментував скандал із священником УПЦ МП в Стрию на Львівщині, якого облили зеленкою.

    «Критерій мірила правильності вчинків один: коли хочете хлюпнути зеленку в обличчя московському попу, поставте собі одне запитання: “А якби це була моя дитина? Чи правильно було б так вчинити?”. Відповідь приходить миттєво. Але, знову ж таки, московський піп зобов’язаний поставити собі запитання: “А якби мою дитину зґвалтували у Бучі? А якби моїй дитині відірвало ногу? Чи зобов’язаний я залишатися у МОСКОВСЬКОМУ патріархаті, чи мій святий обов’язок — негайно порвати всякий зв’язок з москвою — навіть якщо він суто символічний? Відповідь теж повністю очевидна», – сказав Юрій Чорноморець, передає Високий Замок.

    Він зазначив, що всі священники УПЦ МП, які ще мають людяність мають негайно порвати із Московським патріархатом.

    «І якщо у попів МОСКОВСЬКОГО патріархату є хоча би крапля людяності, вони зобов’язані оцінити страждання всіх як страждання своїх дітей і НЕГАЙНО порвати з москвою раз і назавжди. Іншого способу залишитися християнами і людьми просто нема”».

    Нагадаємо, на Львівщині служителя УПЦ МП облили зеленкою. Також у Дрогобичі  заборонили УПЦ МП, а храм опечатали. Громада приєдналась до ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне