Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Верховний муфтій Росії заявив, що Захід намагається зайняти місце диявола

    Мусульманські лідери в Росії продовжують обслуговувати путінський режим. Глава Центрального духовного управління мусульман Росії Талгат Таджуддін звинуватив не злочинну Росію і Путіна, а Захід у прагненні зайняти місце антихриста.

    «Витончений в інтригах і багатошарових стандартах Захід, намагаючись зайняти місце антихриста-даджаля, зміг всього за 30 років насадження нацизму і фашизму довести братні народи наших країн до братовбивчої війни», – заявив верховний муфтій рф в Казані 20 травня, передає «Интерфакс».

    Глава Мусульман також повторив тези роспропаганди про єдину історію РФ і України, а також культуру і навіть походження, тому що відбувається нібито не війна Росії проти України, «а народів, які „пов’язані у віках“ єдиною історією, вірою, походженням і культурою».

    На думку муфтія, сьогодні «на багатостраждальній землі та України, і Донбасу явне протистояння істини та брехні, протистояння антихристу-даджалю, який прагне підім’яти народи світу під п’яту свого диктату». Звісно, що під антихристом, муфтій має на увазі українців, які захищають свою землю.

    Говорячи про дружбу мусульман із РПЦ муфтій Таджуддін зазначив: «в цьому протистоянні з даджалем – великим брехуном – правовірні мусульмани та істинні православні християни будуть разом, пліч-о-пліч».

    Нагадаємо, раніше кримський “муфтій” оголосив Херсон “російським” і заявив про “налагодження зв’язків” з мусульманами окупованих регіонів. Також верховний муфтій Росії закликав мусульман молитися за путіна і війська рф, які воюють проти України.

    Найсвіжіше

    Популярне