П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Секретар ради безпеки рф звинуватив Захід в прагненні досягти духовно-моральної деградації Росії

    У рф вперто відмовляються вірити, що всі санкції, які запроваджені світовою спільнотою є не через ненависть до росії, а через дії росії стосовно України – зокрема окупацію Криму та Сходу України. Щобільше, попри звірства рашистів в Україні (знищення церков, геноцид українців, гвалтування та катування) у рф посміли ще щось говорити про “духовно-моральні цінності”.

    Військовий злочинець, секретар Ради безпеки РФ Николай Патрушев висловив думку, що Захід за допомогою санкцій прагне досягти духовно-моральної деградації Росії, передає «Інтерфакс».

    «Мета нинішніх дій колективного Заходу очевидна: створити для Росії санкційні заборони для спілкування з рештою світу, у тому числі в галузі науки, сучасних високих технологій. Підірвати російську економіку, загальмувати розвиток нашої країни, сформувати умови для духовно-моральної та культурної деградації населення», – заявив Патрушев у вівторок на засіданні наукової ради при РБ РФ.

    В РФ продовжують вперто ігнорувати свої злочини і маніпулюючи правдою, говорити, що це не вони напали на Україну, а Захід воює з РФ.

    Нагадаємо, парламент Чехії визнав дії путінської армії геноцидом українського народу. Також війна проти України коштуватиме РФ більше, ніж дефолт 1998 року.

    Найсвіжіше

    Популярне