Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Росіяни завдали ракетного удару по готелю в Одесі, який належить РПЦвУ

    До речі, про ракетні удари російських окупантів по Одесі, а саме — готель де нібито ховалися іноземні найманці.

    У попередньому пості я пояснював, чому це марення, виключно логічно та раціонально, а тепер за фактом.

    А за фактом я згадав про те, що в цьому готелі любили зупинятися росіяни і проводилися конференції проросійського штибу. Але найцікавіше ось що!

    Одразу над готелем Grande Pettine знаходиться чоловічий монастир, приналежності РПЦвУ, він же екзархат московського патріархату в Україні, ну чи, простіше кажучи, філія філії ФСБ в Україні.

    Так, саме цей псевдо-релігійний заклад є фактичним власником даного готельного комплексу, через свої прокладки. Наприклад, у Grande Pettine дуже любить відпочивати від постів і богослужінь така дама як Ігуменя Серафима, шістка і маріонетка російських спецслужб до мозку кістки, любителька ексклюзивних тютюнових виробів та різноманітних розваг, що ментально асоціюються з цими самими виробами. Фрейд пояснить, про що я кажу.

    А тому, дивно, що російські пропагандисти так і не нагадали про те, що своєю ракетою вони потрапили в готель, облюбований саме їхньою агентурою і яким володіє саме їхня агентура. Упевнений, патріарх Кіріл після такого facepalm’а навіть наважився обурюватися Сергію Кужугету.

    Як там, у Росії кажуть “бий своїх, щоб чужі боялися?” Ну, так Агафангел, Серафима та інші воші російського світу в Україні мають напружитися. Або вже? Адже хто знає, куди прилетить П-800 або Х-22 завтра. У Спасо-Преображенському?

    Джерело: військово-політичний експерт Олександр Коваленко.

    Найсвіжіше

    Популярне