П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    «У той час, коли увесь світ засуджує злочини російської влади і війська, очільник рпц висловлює їм подяку!», – релігійний експерт

    У той час, коли увесь світ засуджує злочини російської влади і війська, очільник рпц висловлює їм подяку! Все це він уже традиційно виголосив після Літургії у своїй черговій мілітаристській промові (язик не повертається назвати це проповіддю) у, так званому, головному храмі збройних сил російської федерації. Просто немає слів аби висловити те обурення і ту огиду, які викликає пропагандистська промова у релігійній обгортці!

    За що і кому дякує цей так званий патріарх? Дякує не інакше як кремлівському антихристу і поріддю сатани – за влаштоване пекло в самому центрі Європи! Вбивцям – за тисячі убитих невинних українських громадян, серед яких декілька сотень дітей! Нелюдам – за обстріляні пологові будинки, школи, лікарні, парки. Мародерам – за обікрадені десятки тисяч українських осель! Ґвалтівникам – за зґвалтованих українських жінок і неповнолітніх дівчат! Садистам – за знущання і катування українців у підвалах Маріуполя, Попасної, Бучі, Ірпеня…!

    Окрім цього, особливо цинічно звучали спогади кирила про зруйнований Ленінград, який він бачив у дитинстві, і який, нібито, досі лишився в його пам’яті! Чи знайдеться хтось на росії, хто показав би фото, а краще б привіз би цього «патріарха» в блокований Маріуполь, провів би вулицями тих же Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Чернігова. Щоб він на власні очі побачив все те, що з його ж благословення (!) наробили ті, яким він дякує, і за яких молиться й ставить в приклад іншим.

    Хотілось би після такої екскурсії почути від нього відповідь лише на два питання:

    1. сильно ці покалічені українські міста відрізняються в того, що закарбувалось в його пам’яті?

    2. І чи відрізняється армія «асвабадітєлєй» від фашистів?

    Будь-хто із адекватних людей був би шокований всіма цими звірствами і злочинами, але не російський патріарх. Який і далі закликає і благословляє усе це беззаконня. При чому, лицемірно заявляє, що росія “ніколи ні на кого не нападала і нікого не прагне захопити і окупувати”! Таке може говорити лише такий же самий злочинець, а не патріарх!

    Тому все це лише чергове свідчення, що рпц – це не Церква, а релігійно-ідейний філіал кремля, який покликаний виправдовувати усі його злочини! А сам гундяєв – це співучасник російських злочинів.

    Що ж: російський воєнний патріарх іди…. в пекло!

    Джерело: релігійний експерт Олександр Єфременко.

    Найсвіжіше

    Популярне