Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх закликав розблокувати гумкоридори до Маріуполя, росіяни у відповідь збільшили інтенсивність бомбардувань

    Військовослужбовці полку “Азов” оприлюднили чергове відео, відзняте на заводі “Азовсталь”.

    “Лише минулої ночі було завдано 35 авіаударів, під час яких відбулось займання одного з цехів. Але найважливіше – від них постраждали цивільні, які зараз перебувають під завалами. Військовослужбовці полку “Азов” надають першу медичну допомогу і докладають зусиль, щоб звільнити цивільних з-під завалів”, – йдеться в описі до повідомлення.

    Примітно, що такий розвиток ситуації зафіксовано одразу після світлого Свята Воскресіння Христового – у той день, коли християни східного обряду відзначали одне з головних свят, а Вселенський патріарх Вафроломій І у своїй проповіді закликав розблокувати гуманітарні коридори для здійснення евакуації громадян в оточеному окупаційними військами рф Маріуполі.

    Проте, як виявлось, вся духовність російської армії, як і “богоносного” народу, що її підтримує, є всього лиш пустопорожньою декларацією. Нічого православного у російських окупантів не віднайшлось і вони, вислухавши заклик Його Всесвятості та інших релігійних лідерів, вчинили з точністю до навпаки.

    Втім, дивуватись такій поведінці рашистів не варто. Саме їхній духовний лідер моспатріарх кіріл (гундяєв) давно благословив їхні звірства і запевнив у “високодуховному” значенні геноциду українського народу. Тож будь-які звернення цивілозованого співтовариства та церковних діячів демократичного світу не матимуть серйозного значення для росіян, які давно втратили рештки навіть примітивної релігійності.

    Найсвіжіше

    Популярне