Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США пожертвувала машини швидкої допомоги та вантажівки для допомоги постраждалим українцям

    Оскільки війна росії в Україні продовжує забирати людські життя, Українська Православна Церква США робить все можливе для порятунку життя.

    Національний духовний центр – Митрополія від УПЦ США, продовжує координувати фінансові пожертви та їх розподіл через різні міністерства в Україні. Зібравши понад 1,7 мільйона доларів, УПЦ США ​​продовжує фінансувати матеріально-технічні медичні та продовольчі доставки в різні куточки України, – повідомляє сайт УПЦ США.

    З Німеччини та Польщі в Україну замовлено та доставлено сім автомобілів швидкої допомоги – карет швидкої допомоги для надання базової медичної допомоги завдяки співпраці УПЦ США, Православної церкви України та різних медичних лікарень України. Щоб прочитати всю новину, прокрутіть униз…

    Крім автомобілів швидкої допомоги, УПЦ США придбала три мінівени середньої вантажопідйомності з метою розповсюдження найнеобхіднішої медичної та благодійної допомоги в регіонах, де важкі вантажівки не можуть їздити через заміновані поля та серйозні руйнування шосе російськими військовими.

    У Харківській, Миколаївській та Дніпровській областях України продовжується гуманітарна діяльність, оскільки групи молодих волонтерів (за підтримки УПЦ США) закуповують та вручну доставляють тисячі пакетів з харчами для найуразливіших жителів і біженців у зонах, що викликають занепокоєння.

    З благословення предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія та у тісній співпраці з архіпастирем Донецької єпархії Православної Церкви України архієпископом Сергієм (Горобцовим), УПЦ США ​​фінансувала медичні та продовольчі центри для біженців, які щоденно приїжджають до Дніпра отримувати приготовані страви, харчі, основні ліки та підгузки для дітей.

    Крім того, архієпископ УПЦ США Даниїл (Зелінський) продовжує підтримувати зусилля українських військових та капеланів і таборів біженців. Зовсім недавно були закуплені та доставлені в різні місця різноманітні літургійні речі, щоб забезпечити медичних та військових капеланів найнеобхіднішими речами для виконання їхньої місії – служіння духовним потребам тих військових, хто є під їхньою духовною опікою і стоїть на захисті України.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній передав допомогу УПЦ США постраждалим в Бородянці. Також раніше єрархи УПЦ США вознесли молитви за закінчення війни росії проти України.

    Найсвіжіше

    Популярне