П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Росіяни готуються до партизанської війни на своїй території

    Міністерство транспорту рф зобов’язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ. Підвищені заходи безпеки пов’язані з «загрозою втручання в роботу об’єктів транспортної інфраструктури, що знаходяться на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю».

    Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

    Вперше контрдиверсійні заходи на російській залізниці було введено з початком агресії проти України на короткий термін, з розрахунку на швидкий бліц-криг. Після провалу початкового плану, їхню дію регулярно продовжують та посилюють.

    Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських «рейкових партизан», які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення з зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах рф. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію рф.

    Нагадаємо, російський спортсмен на змаганнях в Італії виконав фашистське привітання. Також патріарх Кіріл закликав росіян до «покірного служіння владі».

    Найсвіжіше

    Популярне