Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦ вважає, що Україна використовує проти РФ «відьом та сатанинські обряди». ВІДЕО

    У рпц заявили, що Україна використовує проти окупантів «відьом та сатанинські обряди». З такою заявою цілком серйозно виступив протоієрей рпц  Андрей Ткачов, повідомляє Інфоспротив.

    Служитель моспатріархату заявив, що нібито Україні нічого більше не залишається, крім просити допомоги у демоністів, сатаністів і чаклунів. Ткачов звернувся до російських глядачів: «Очевидно, всі людські засоби скінчилися, почалися демонські засоби… Заклик Арестовича був до відьом, до чаклунської спільноти України. Вони відгукнулися на нього та анонсували проведення якихось обрядів», — заявив Ткачов.

    Зазначимо, що радник голови Офісу Президента Олексій Арестович жартома звернувся до українських «бойових відьом і ведунь». Це сталося після того, як Збройні Сили України вкотре розгромили у Чорнобаївці техніку загарбників. Арестович написав у соцмережах: «Дівчатка, по-перше, так тримати. По-друге, до Лисої гори у вас тепер додалося нове місце для фестивалів», — пожартував Арестович.

    Також у Конотопі місцева мешканка звернулася до окупантів, зазначивши, що у їхньому місті кожна друга жінка – відьма. Вона жартома пригрозила загарбникам втратою чоловічої потенції.

    Нагадаємо, священник ПЦУ прокоментував богослужіння Кіріла в ГХ ЗС: “Пророк антихриста служить сьогодні в храмі диявола”. Також окупанти чинять геноцид проти українців і продовжують злочини Сталіна, впевнений предстоятель ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне