П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Україна ніколи не була і не буде ворожою щодо білоруського народу, – заява ГУР України

    Головне управління розвідки Міністерства оборони України вкотре наголошує, що Україна ніколи не становила загрози, не планувала і надалі не планує жодних агресивних дій щодо Білорусі.

    “Водночас військова розвідка України звертається до військовослужбовців білоруських збройних сил і закликає їх відмовитися від участі у злочинній агресії росії проти нашої країни. Злочини щодня окупантами злочину проти мирного населення, в т.ч. проти ні в чому не винних дітей та жінок, не мають нічого спільного з військовою доблестю, офіцерською честю та обов’язком перед вашою вітчизною – Білоруссю”, – повідомили в ГУР України.

    Також ГУР України запевнило білорусів, що Україна має повні персональні дані всіх військовослужбовців, а також їхніх родичів, зі складу підрозділів збройних сил Білорусі, яких намагаються втягнути в ганебну, чужу для них і заздалегідь програшну війну проти України.

    “Сподіваємось на Вашу розсудливість. Серйозність наших заяв підтверджуватимемо публікацією відповідної інформації”, – підсумували в ГУР.

    Нагадаємо, в ГУР Міноборони оприлюднили список 620 співробітників фсб рф, які займаються підривною діяльністю в Європі. Також російські військові передали українській розвідці дані про кадировських командирів на території України.

    Найсвіжіше

    Популярне