Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Росіяни знищують цілі міста. Обстріли Сєвєродонецька такі масштабні, що не вистачає рятувальників

    Протягом 13 березня на Луганщині російські окупанти обстрілювали житлові квартали й об’єкти інфраструктури Сєвєродонецька.

    Про це повідомили на facebook-сторінці Луганської військової обласної адміністрації.

    “Чого хоче домогтися окупант? В своїх заявах росіяни нібито несуть мир, а на ділі – знищують цілі міста. В Сєвєродонецьку вчора палали будинки і в старих, і в нових районах, школа, лісгосп та багато інших об’єктів. Обстріли настільки масштабні, що не вистачає рятувальників – вони просто не в змозі бути всюди одночасно. Люди намагаються виїхати, бо багатьом з них вже немає, де жити. Я народився в Сєвєродонецьку і можу зрозуміти, як болить серце у біженців, які все життя провели тут, у хімічному трикутнику Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне. Закінчиться війна, і ми відбудуємо ці міста, повернемо їх науковий потенціал. Перемога буде за нами”, – сказав очільник Луганщини Сергій Гайдай.

    За повідомленням Луганської ОВА, 13 березня внаслідок російських обстрілів горіли будинки в Сєвєродонецьку на вулицях Агафонова, Вілесова, Гагаріна, Гоголя, Курчатова, шосе Будівельників, пр. Гвардійський. Також горіли школи, лісгосп і інші будівлі.

    Нагадаємо, російський ворог обстріляв у Києві завод «Антонов». Також у Бердянську загарбники арештували та вивезли священника ПЦУ у невідомому напрямку.

    Найсвіжіше

    Популярне