Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські окупанти зірвали оголошений ними режим тиші в Маріуполі і стріляли по «зеленому коридору»

    У зв’язку з тим, що російська сторона не дотримується режиму тиші і повертається обстріл як самого Маріуполя, так і його околиць, з метою безпеки евакуація населення переноситься.

    «На жаль, сьогодні мешканці Маріуполя не змогли виїхати з міста, адже російські окупанти продовжують гатити по місту, не зважаючи на прохання влади дозволити вивезти цивільне населення. Сьогодні московити підло вели вогонь по тому напрямку, по якому мали евакуювати людей», – повідомили в полку “Азов”.

    «Просимо всіх маріупольців розходиться та піти в місця укриттів. Додаткову інформацію про евакуацію буде розміщено найближчим часом. Наразі йдуть важливі питання з федерацією щодо встановлення режиму тиші та безпеки гуманітарного коридору», — йдеться у повідомленні Маріупольської міської ради.

    Зазначається, що поліцейські інформуватимуть жителів міста за допомогою гучномовців.

    У полку “Азов” додали, що вже десятий день російські окупаційні війська обстрілюють цивільне населення, нищать інфраструктуру, вбивають людей. «Всі оборонці міста продовжують захищати Маріуполь від ворога та обіцяють продовжувати боротися!», – підкреслили військовослужбовців.

    Найсвіжіше

    Популярне