Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Президент України до окупантів: «Немає такого бункера, щоб пережити відповідь від Бога. Він все бачить і відповідає»

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни не зможуть сховатись від Бога і Він відповість так, що вони не сховаються.

    «Мішенню Росії став Успенський собор у Харкові. Одна з найдавніших православних памʼяток міста, памʼяток України. На час війни собор – це укриття для харківʼян. Укриття для всіх людей: і віруючих, і невіруючих. Для всіх, бо всі є рівні. Святе місце. Тепер – побите війною. Вони не бояться навіть цього!», – сказав Зеленський.

    «Користуються тим, що Бог не дає моментальної відсічі. Але Бог все бачить і відповідає. Відповідає так, що вам не сховатися. Немає такого бункера, щоб пережити відповідь від Бога. А собор ми точно відновимо – щоб жодного сліду війни там не залишилося. І навіть якщо ви зруйнуєте всі наші українські собори та церкви – ви не зруйнуєте нашої щирої віри в Україну і в Бога. Віри в людей. Ми відновимо кожний будинок, кожну вулицю, кожне місто», – підкреслив президент України.

    «І говоримо Росії: вчіть слова “репарації” та “контрибуції”. Ви відшкодуєте усе нам, що зробили проти України. В повному обсязі. А тих, хто загинув, – не забудемо. Ми – разом з Богом…Запамʼятайте, безбожники: коли мільйони людей проклинають, вам нічим рятуватися», – підсумував Володимир Зеленський.

    Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відповів Лаврову: в Україні горять не факели, а російські танки. Також міністр оборони України назвав російських окупантів не армією, а звичайними боягузами та терористами. Крім цього міжнародний кримінальний суд розпочинає збір доказів нападу Росії на Україну.

    Найсвіжіше

    Популярне