П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Це вже не армія – це звичайні боягузи та терористи: міністр оборони України про російських військових

    Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що російські окупанти злякалися ганебної поразки і тому почали чинити злочини проти людяності.

    “Раніше я навіть не замислювався, скільки годин у тижні? Виявилося – 168. Вже цілий тиждень Україна дає відсіч російським окупантам. Ніхто, ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень. Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%. Це результат героїзму наших захисників і захисниць. Це результат професійних дій нашого командування. Це самовідданість кожного з вас”, – написав він у Facebook.

    Міністр особливо відзначив голів військово-цивільних адміністрацій та мерів, які сьогодні на передовій. “Чернігів, Суми, Конотоп, Харків, Маріуполь, Херсон, Миколаїв – це форпости Європи”, – наголосив він.

    Резніков повідомив, що Українська армія вже знищила тисячі окупантів і стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох держав.

    “Можливості наших Збройних Сил зростають, надходить допомога. На багатьох ділянках блискуче себе проявили бійці тероборони. Наші повітряні аси вже стали легендами. Десантники, піхота, артилерія – усі доводять, що українці – найкращі”, – написав він.

    Резніков вважає, що окупанти злякалися ганебної поразки і почали вчиняти злочини проти людяності.

    “Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи. Попереду ще багато випробувань. Буде кров, сльози, біль. Але зараз як ніколи у нас є усі підстави бути впевненим у собі. І у тих, хто поряд. Ми обов’язково переможемо”.

    Найсвіжіше

    Популярне