Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ заявив, що не буде молитись за Жиріновского, підключеного до ШВЛ з тяжкою формою ковіду

    Священнослужитель Російської православної церкви протоєрей Алєксандр Ільяшенко заявив, що не буде молитись за ворога українського народу, скандального політика, депутата Держдуми РФ Владіміра Жиріновского, який потрапив до лікарні у тяжкому стані з підтвердженим коронавірусним захворюванням.

    Відомо, що клірик у минулому мав гострі дебати в етері російського “Первого канала” щодо демографічної ситуації в РФ.

    У 2010 році, виступаючи у ток-шоу “Гордон Кихот”, священник скаржився, що в Росії стрімко знижується народжуваність. При цьому, він зауважив, що сам має 12 дітей і 23 онуки. У відповідь, скандаліст Жиріновский заявив, що жінка – це не свиноматка, і пошкодував дружину Алєксандра Ільяшенка, яка, на його думку, 24 роки не спала і виносила нічні горшки.

    Маючи таку історію спілкування з політиком, священник Моспатріархату досить дипломатично висловив свою позицію, щодо відмови молитись за депутата Держдуми.

    “Молитись за нього я не буду. Я далекий від нього. Дай Бог йому здоров’я, можу йому тільки хорошого побажати”, – цитує Daily Storm слова протоєрея Алєксандра Ільяшенка, який спробував переконати всіх, що не тримає зла на Жиріновского.

    Нагадаємо, Владімір Жиріновский був ушпиталений до центральної клінічної лікарні Москви на початку лютого цього року. У 75-річного політика діагностовано коронавірус та виявлено серйозне ураження легенів – близько 50-75%. Стан Жиріновского оцінюється як тяжкий.

    Найсвіжіше

    Популярне