П’ятниця, 10 Травня, 2024
Бiльше

    «Так виглядає страх», – речник ПЦУ про зустріч Путіна з Макроном

    Речник Православної Церкви України архієпископ Євстратій прокоментував зустріч президента Російської Федерації Владіміра Путіна та президента Франції Еммануеля Макрона, яка відбулась в Москві 7 лютого.

    «Так виглядає страх. Коли людина сама боїться захворіти і померти – але не боїться посилати десятки й десятки тисяч, щоби вони вбивали самі та гинули заради задоволення його фантазій», – написав архієпископ, з вертаючи увагу на відстань між Макроном і Путіним.

    «Але те, що чекає на нього – значно страшніше, ніж смерть. Від ангела гніву Божого – не сховатися за “дистанцією”», – підсумував архієпископ Євстратій.

    Нагадаємо у Москві в понеділок, 7 лютого, відбулася офіційна зустріч президентів Франції та Росії. Політичні лідери, зокрема, зачепили тему України. Франція відкрито заявляє Путіну, що він порушив територіальну цілісність України. Відмовки президента РФ на Європу не вплинули. Путін перевів усі стрілки на владу України. У дусі пропаганди знову згадав про «дискримінацію російськомовних» та «захист» кримчан у 2014 році.

    Найсвіжіше

    Популярне