П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Почесний патріарх Філарет привітав митрополита Епіфанія з річницею інтронізації

    3 лютого 2022 року предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній відзначив власне 43-річчя та третю річницю інтронізації. З цієї нагоди почесний патріарх Філарет надіслав митрополиту Епіфанію вітальну адресу, текст якої оприлюднено на офіційному сайті «УПЦ КП».

    «…Вітаючи Вас, бажаю мудрості у звершенні важкого і відповідального служіння. Багато ззовні в ньому бачать почесті, але насправді це – важкий тягар. Не забувайте про це. Бажаю Вам йти шляхом правди і достойно звершувати покладені на Вас обов’язки та жертовно служити Церкві та українському народу. Молитовно прошу Всемилостивого Бога, щоб Він укріпив Ваші душевні та тілесні сили та дарував Свою допомогу у подальшому звершенні архіпастирського служіння», – йдеться у привітанні від почесного патріарха Філарета.

    Нагадаємо, президент України привітав предстоятеля ПЦУ з річницею інтронізації та днем народження. Також цього урочистого дня митрополита Епіфанія вітали капелани, військовослужбовці та єрархи Вселенського патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне