Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    ПЦУ привітала митрополита Епіфанія з річницею інтронізації та днем народження

    Православна церква України привітала митрополита Епіфанія з річницею інтронізації на предстоятельський престол і днем народження. 3 лютого 2019 року у Софії Київській відбулась інтронізація митрополита Епіфанія на престол предстоятеля ПЦУ.

    «Сердечно вітаємо нашого Предстоятеля, Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, з третьою річницею інтронізації та 43-річчям! Підносимо подячні молитви до Господа про Вас та за успішний поступ ввіреної Вам помісної автокефальної Православної церкви України, яку Ви під своїм проводом гідно та впевнено ведете шляхом віри, правди і миру», – йдеться на сторінці ПЦУ у Фейсбуці.

    Там зазначили, що служіння митрополита Епіфанія як першоєрарха Української православної церкви є прикладом для багатьох, воно надихає та зміцнює. «Ми щиро вдячні Господу, що Він сподобив нас мати такого архіпастиря, який діє з почуття істинної та безкорисливої любові до інших, який має непохитну віру в Бога, який береже єдність і соборність нашої Церкви, нашої Батьківщини, українського народу. Ми Вами пишаємось», – йдеться у привітанні.

    «Від повноти Православної церкви України – Священного Синоду, синодальних управлінь, єпископату, духовенства, чернецтва, працівників духовних навчальних закладів та всіх вірних – прийміть найщиріші вітання й побажання міцного здоров’я, рясних Божих благословінь та допомоги в усіх Ваших справах і добрих починаннях. Многая літа Вам, Ваше Блаженство!», – підсумовують у привітанні.

    Нагадаємо 3 лютого зранку в Соборі Святої Софії Київської звершується Божественна літургія з нагоди третьої річниці інтронізації та 43-річчя Блаженнійшого митрополита Епіфанія.

    Найсвіжіше

    Популярне