П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній передав Київській міській дитячій клінічній лікарні сучасне обладнання

    Кілька днів, що передували третій річниці інтронізації та 43-го дня народження предстоятеля Православної церкви України, митрополит Київський та всієї України Епіфаній традиційно провів в турботах про маленьких українців, які з перших років земного шляху змушені боротись за своє життя.

    “Духовний фронт” повідомляв, як 1 лютого цього року Його Блаженство завітав з дарунками до Київського міського будинку дитини “Берізка”. 2 лютого митрополит Епіфаній також присвятив думкам про майбутні покоління.

    Цього дня предстоятель ПЦУ прийняв у своїй резиденції, Митрополичому домі, завідувача відділу реанімації Київської міської дитячої клінічної лікарні №1 Миколу Трикаша.

    У зустрічі також взяв участь настоятель храму Малої (Теплої) Софії протоєрей Петро Ландвитович, інформує офіційний сайт ПЦУ.

    У 2020 році митрополит Епіфаній відвідував згадану дитячу лікарню і передав їй новітній апарат ультразвукової діагностики, а згодом передав ще додаткове обладнання для УЗД серця.

    Цього разу Його Блаженство передав лікарні медичний пристрій до УЗД устаткування, який дозволить в реальному часі проводити спеціальну діагностику маленьких пацієнтів.

    Найсвіжіше

    Популярне