П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Загроза війни: Російські посадовці та журналісти пообіцяли завоювати Київ і спалити Конституцію України на Хрещатику

    Посадові особи Російської Федерації та російські пропагандистські медіа відкрито анонсують введення Збройних сил РФ на територію України для окупації земель, знищення українського народу та стримування просування НАТО на Схід.

    Протягом останніх днів такими заявами відзначились віце-спікер Державної Думи РФ Пьотр Толстой, депутат та перший заступник комітету з оборони Алєксєй Журавльов, а також, директор мовлення російською мовою телеканалу RT Антон Красовскій.

    Як пише holodilnik.d3.ru, Пьотр Толстой, зокрема, зауважив, що Росія повинна відновити свої кордони у межах Російської імперії, а після того, як до РФ “приєднаються” ряд держав, які перебували під російською окупацією, країни Балтії та Фінляндія “самі приповзуть” до Росії, “усвідомивши свій нікчемний стан”.

    Своєю чергою, Алєксєй Журавльов висловив непохитну позицію, що Росія повинна залишити за собою право завдання удару по країнам Балтії, якщо НАТО “продовжить свій курс на ескалацію”. Окрім цього, він запропонував розмістити ракетні комплекси РФ на Кубі та у Венесуелі.

    Окрім цього, феєричним потоком ненависті в адресу України відзначився російський пропагандист Антон Красовскій. Демонструючи в об’єкти камери нецензурний жест, він сказав наступне: “Ми введемо свої війська в Україну, це наша земля. Ось вам, а не НАТО. Навіть не мрійте, тварюки. Ми віднімемо вашу Конституцію. Ми спалимо її на Хрещатику разом з вами на ваших же вогнях, як ви любите. На шинах. Вони всі побіжуть до нас. Українці, welcome home”, – розповів про мрії Кремля він.

    Нагадаємо, колишній радник президента Росії Владіміра Путіна Владіслав Сурков, на тлі нарощування Москвою військової присутності неподалік кордону з Україною, заявив, що у майбутньому Російська Федерація обов’язково буде розширювати власні території.

    Найсвіжіше

    Популярне