Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ обговорив з координатором програми PEPFAR в Україні боротьбу з ВІЛ/СНІД

    Предстоятель Помісної Української Православної Церкви митрополит Епіфаній 21 грудня прийняв у своїй резиденції координатора програми PEPFAR (Надзвичайної ініціативи президента Сполучених Штатів Америки з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД) в Україні Аарона Бенкса.

    Під час спілкування йшлося про розширення співпраці у галузі подолання епідемії ВІЛ/СНІДу, про духовну підтримку хворих, яка також є надзвичайно важливою та протидію дискримінації й стигматизації ВІЛ-інфікованих, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    У зустрічі також взяв участь заступник голови Управлінням соціального служіння та благодійності ПЦУ протоієрей Сергій Дмитрієв

    Окрім того, митрополит Епіфаній та отець Сергій розповіли Аарону Бенксу про ті проєкт, які в цьому напрямку Православна Церква України уже реалізувала. Зокрема, про видання спеціального посібника для священнослужителів та проведення відповідних тренінгів для військових капеланів.

    Нагадаємо, ПЦУ запустила проєкт про жінок, які пережили насильство. Також митрополит Епіфаній закликав не вірити міфам про вакцинацію від COVID-19.

    Найсвіжіше

    Популярне