П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Війна для росіян священна: Дмітрій Пєсков озвучив громадянам заборонені теми для жартів

    Цензура, заборони і обмеження невпинно продовжують наступати на права людини в Російській Федерації. Зазначену тенденцію цілковито підтримав прессекретар президента Росії Владіміра Путіна Дмітрій Пєсков, коли озвучив перелік тем, жартувати над якими категорично заборонено.

    “Неможна жартувати над тим, що є святим для російського народу. Не можна жартувати над війною, про релігію, про дуже-дуже героїчні, але чутливі сторінки нашої історії. А над всією рештою потрібно і можна жартувати, але елегантно”, – цитує “Credo press” слова Пєскова, сказані ним в етері телеканалу “RTVI” 18 грудня.

    Заява представника путінського режиму прозвучала в контексті видворення з РФ білоруського стендап-коміка Ідрака Мірзалідзе, оскільки, на думку російської влади, він у своїх публічних виступах допустив висловлювання, які, нібито, розпалюють ненависть та ворожнечу у відношенні росіян.

    Водночас, Пєсков не роз’яснив, яким чином такі діаметрально протилежні явища, як релігія та війна, опинились в категорії священних для росіян. Однак, це вкотре продемонструвало той курс міжнародних відносин, якого притримується чинна влада Росії.

    Найсвіжіше

    Популярне