Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Духовенство ПЦУ та екзарх Вселенського патріарха передали подарунки дітям з інтернату

    У День Святого Миколая, який згідно з народною українською традицією приносить діткам подарунки, представники православного духовенства відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат, що у місті Київ. Екзарх Вселенського патріарха єпископ Команський Михаїл, священнослужителі ПЦУ: Кіпріан (Хімяк) та Віктор Мартиненко передали подарунки дітям, які перебувають в дитячому будинку.

    Як зазначив єпископ Михаїл на власній сторінці у Фейсбук, шануючи святого Миколая, потрібно не забувати наслідувати його у справах милосердя і для цього є багато можливостей.

    «Прийдіть сюди, відвідайте. Повірте, від спілкування з цими сонячними і добрими дітками ви самі отримаєте велику духовну втіху. А хто має можливість у будь-який спосіб допомогти – Бог віддячить вам!», – підкреслив екзарх.

    Своєю чергою ієромонах Кіпріан подякував екзарху Вселенського патріарха в Україні, єпископу Михаїлу за уважність до діток і щире спілкування з ними.

    «…Дякую за подарунки, які порадували сьогодні діток. Зі святом святого Миколая усіх!», – поділився радістю ієромонах.

    Нагадаємо, екзарх Вселенського патріархату під час проповіді наголосив, що Євангеліє вчить людей дякувати Богу в будь-якій ситуації.

    Найсвіжіше

    Популярне