П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Ватажки терористів «ДНР» та «ЛНР» стали членами «Єдіной Росії»

    Голова путінської партії «Єдіная Росія» Дмітрій Мєдвєдєв видав партійні квитки ватажкам терористичних організацій «ДНР» Денису Пушиліну та «ЛНР» Леоніду Пасічнику.

    На сайті партії вказано, що перед відкриттям третього етапу з’їзду політсили відбулася «урочиста церемонія», на якій колишній президент РФ Мєдвєдєв вручив партійні квитки зокрема і ватажкам терористів.

    На початку осені цього року в Росії відбувались вибори до Державної Думу. Незалежні спостерігачі відзначили, що технологія електронного голосування стала основним інструментом фальсифікації.

    За офіційними даними, партія «Єдіная Росія» набрала майже 50% голосів, зберігши конституційну більшість. Спостерігачі та аналітики відзначили, що реальний результат партії, скоріш за все, вдвічі менший.

    Участь у виборах до російської Держдуми 17-19 вересня взяли 230 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій Луганщини та Донеччини. Людмила Денісова та низка ЗМІ описували, що деяких людей звозили примусово, а деяким паспорт видавали перед самим голосуванням.

    Найсвіжіше

    Популярне