Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх відвідав дитячу онкологічну лікарню в Греції

    24 листопада Вселенський патріарх Варфоломій І під час свого візиту до Греції відвідав дитячу онкологічну лікарню «Elpida». Патріарха привітав директор дитячих лікарень «Аглая Кіріаку» та «Агія Софія».

    Про це повідомляє orthodoxtimes.com.

    Його Всесвятість звершив молитву в церкві Святої Анни, що на території «Elpida», за дітей, які там лікуються, та їхні родини.

    Було підписано меморандум про співпрацю між Вселенським Патріархатом та об’єднаннями «Elpida» і «Vision of Hope» (Orama Elpidas) з метою боротьби з дитячим раком та сприяння збільшенню кількості добровільних донорів кісткового мозку.

    Відомо, що Вселенський Патріархат уже бере участь у програмі Vision of Hope «Зробити Грецію сумісною», яка підвищує обізнаність громадськості про необхідність збільшення кількості донорів кісткового мозку.

    Нагадаємо, 24 листопада Вселенський патріарх Варфоломій зустрівся з послом Туреччини в Афінах. 23 листопада відбулась зустріч Вселенського патріарха з президенткою Грецької Республіки, а 22 листопада пройшла зустріч Вселенського патріарха з американським послом в Афінах. Також Вселенський патріарх Варфоломій І відвідав метохію монастиря Симонопетра та зустрівся із архієпископом Афінським і всієї Греції Єронімом II, з яким відслужив Божественну Літургію.

    Фото: orthodoxtimes.com
    Фото: orthodoxtimes.com

    Найсвіжіше

    Популярне