Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Почувається краще: Сьогодні з лікарні Джорджа Вашингтона планують виписати патріарха Варфоломія

    Сьогодні з університетської лікарні Джорджа Вашингтона після спостережень за самопочуттям планують виписати патріарха Варфоломія. Після прибуття в США 81-річний патріарх відчув себе погано і його доправили у шпиталь для медичного обстеження.

    У прес-службі Грецької православної архиєпархії Америки повідомили, що Варфоломій вже почувається краще і сьогодні має залишити лікарню та продовжити візит.

    Раніше з лікарнею зв’язався особистий лікар Джо Байдена, який попросив поінформувати про стан здоров’я Вселенського патріарха та запропонував свої послуги, якщо це необхідно.

    Під час 12-денного візиту до США, що розпочався у суботу, 23 жовтня, духовний лідер 200 мільйонів православних християн світу порушить релігійні, політичні та екологічні питання.

    Як повідомляв Духовний фронт України, очікується, що Вселенський патріарх Варфоломій у свій далеко не перший візит до США, спробує вирішити проблеми, починаючи від незавершеної перебудови американської Церкви до статусу своєї Церкви на його батьківщині, в Туреччині.

    Найсвіжіше

    Популярне