П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російська поліція зацікавилась цілителькою, яка нібито лікує коронавірус стріляючи кулями з кропиви

    Поліція російського міста УФА перевіряє інформацію про діяльність місцевої цілительки, яка нібито лікує коронавірус, пише “Полит.ру” з посиланням на російські ЗМІ та пресслужбу поліції Башкирії. При цьому, неабияку цікавість викликає методика надання нею вказаної специфічної послуги: панянка стріляє у пацієнтів з пістолета, який заряджений кулями з кропиви.

    На відеозаписі, що було оприлюднено телеграм-каналом Mash, видно, як жінка на ім’я Лада стріляє у чоловіка, голова якого накрита рушником, зі зброї, схожої на пістолет Макарова.

    Цілителька стверджує, що кулі зроблені з кропиви, інших цілющих трав та солей. За її словами, стріляючи в особливі місця пацієнта – чакри – вона вже “зцілила” понад тисячу людей.

    Зараз правоохоронці перевіряють інформацію і встановлюють наявність ознак протиправної діяльності у “магічних ритуалах” цілительки. Запобіжний захід у відношенні росіянки не обирався.

    Нагадаємо, митрополит РПЦ Данііл (Доровскіх) відзначився абсолютно необґрунтованими заявами, нібито люди, які причащались і сповідувались, переносили коронавірус легше. А очільник РПЦвУ (так званої УПЦ МП) митрополит Онуфрій (Березовський) стверджував, що причастя є абсолютно безпечним обрядом і не може бути шляхом поширення вірусу.

    Найсвіжіше

    Популярне