Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відвідав поранених захисників України

    Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній напередодні церковного свята Покрова Пресвятої Богородиці та державного свята – Дня українських захисників та захисниць відвідав шістьох новітніх героїв, які виконуючи свій військовий обов‘язок отримали поранення захищаючи нашу Батьківщину на сході України. Воїни наразі перебувають в Національному військово-медичному клінічному центрі, де проходять реабілітацію та лікування.

    Предстоятель Православної Церкви України духовно підтримав військовослужбовців, висловив подяку за жертовний подвиг у захисті України й побажав якнайшвидшого одужання та повернення до своїх родин, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Блаженнійший владика подарував захисникам молитовники та ікони святого великомученика Юрія Переможця й наголосив, що в Україні неодмінно запанує справедливий мир, адже найкращі сини та доньки стоять на вістрі оборони нашої держави.

    Митрополит Епіфаній цього дня, 11 жовтня 2021 року, також зустрівся з начальником медичного центру генерал-майором Анатолієм Казмирчуком та відвідав госпітальний храм, де настоятелем вже 21 рік є протоієрей Олег Скнар.

    Найсвіжіше

    Популярне