Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    У РПЦ назвали інтелігенцію “сатанинським началом” і закликали відправити її представників “на шахти

    Відома російська актриса Єкатєріна Васільєва, яка не так давно стала монахинею Російської православної церкви з ім’ям інокиня Васілісса, дала змістовне інтерв’ю своєму синові – також священнику РПЦ Дмітрію Рощіну. Відеозапис розмови доступний на youtube-каналі “153горы”.

    У своїх відповідях на “високодуховні” запитання, новоспечена інокиня продовжила найкращі традиції правлячого режиму Совєтського Союзу щодо боротьби з інтелігенцією.

    На думку глибоковіруючої росіянки, саме інтелігенція має “сатанинське начало” і збиває народ зі “шляху істинного”.

    “В шахти. Інтелігенцію в шахти. Скільки зла принесла інтелігенція, невіруюча, горда, чим талановитіша, тим більш небезпечна. Для мене інтелігенція все одно, що розбещувачі молоді. Весь набір сатанинського кодексу честі, він весь у книжках, фільмах”, – заявила інокиня Васілісса.

    Зрозуміти такі твердження служительки Моспатріархату не складно. Адже покірний, неосвічений народ, який остаточно позбавлений будь-якого критичного мислення давно є мрією путінського режиму та РПЦ. Саме такий народ, на думку Кремля та Данілового монастиря, буде щиро сповідувати токсичну ідеологію “русского міра” і примушувати до неї весь цивілізований світ.

    Найсвіжіше

    Популярне